Prodej střešních krytin a stavebních materiálů - Mauler Alois

U hřiště 92, 783 84 Nová Hradečná 92, tel.: 585 032 276, e-mail: stresnikrytiny@olomoucko.com


Prodej střešních krytin a stavebních materiálů - Mauler Alois

Průhledné Prosvětovací vlnovky

TRAPÉZOVÉ a komúrkové DESKY Z POLYKARBONÁTU

Aktuální ceníky  a návody najdete na WWW.lanitplast.cz   

Z aktuálního ceníku lanitplastu poskytujene množstevní a akční slevy.

MARLON CS / SUNTUF CS - určeno především pro sektor HOBBY, PROFI.
 

Jde o trapézové desky vyrobené z nerozbitného POLYKARBONÁTU.
Dodáváme desky od dvou různých výrobců - proto máme v nabídce i dva obchodní názvy Marlon (výrobce Brett Martin Ltd. - GB) a Suntuf (výrobce PALRAM Ltd. - IL).


MARLON CS / SUNTUF CS - trapézové desky z polykarbonátu. Desky jsou úplně hladké průhledné bez povrchové krupičky. Dodáváme v čiré nebo v průhledné kouřově hnědé barvě.
 

Druhy a použití
Desky Marlon CS / Suntuf CS existují ve dvou variantách Hobby a Profi.
a) Verze Hobby se používá v privátním sektoru pro nerozbitná zastřešení pergol, přístřešků. Jde o profil TR 76/16 (minitrapéz).
b) Verze Profi se používají v průmyslu jako prosvětlení trapézových plechů nebo zastřešení (prosvětlení) střech výrobních hal, tribun sportovních stadionů, prosvětlené střechy autobusových nebo železničních nádraží apod.  Jde o mnohem masivnější (síla 1.0 mm nebo 1.1 mm) profily, kompatibilní s trapézovými plechy - skladem jsou např. tyto profily 207/35, 160/40, 138/17, 200/40 atd (celý sortiment naleznete v příslušném ceníku).
 

Mechanické vlastnosti
Polykarbonátové desky Marlon CS / Suntuf CS vykazují perfektní mechanické vlastnosti, takže jsou odolné vůči krupobití i ostatním vlivům normálního počasí. Jsou vyrobeny z polykarbonátu, což je prakticky nerozbitný materiál. Z polykarbonátu se vyábí také čelní reflektory automobilů, kojenecké láhve, nerozbitné kryty strojů, okna letadel, ponorek, kosmických lodí.
Desky Marlon CS / Suntuf CS mají teplotu použití stabilně do 100oC, nárazově krátkodobě až do 130oC.

Odolnost vůči chemikáliím
Polykarbonát je termoplast. Jako každá umělá hmota může být citlivý na vliv mnoha chemikálií včetně běžných čistících prostředků. Polykarbonát v žádném případě nesmí přijít do kontaktu s organickými rozpouštědly nebo barvami. Bližší údaje o chemické odolnost polykarbonátu Marlon CS / Suntuf CS naleznete v Technickém listu nebo kontaktujte svého prodejce.

Životnost desek Marlon CS / Suntuf CS
Desky mají jednostranný UV filtr (z vnější strany) - Marlon CS nebo oboustraný UV filtr - Suntuf CS, který chrání materiál desek proti škodlivému vlivu slunečního záření (UV záření způsobuje u většiny plastů rozpad jejich molekulárních vazeb - křehnutí).
Desky tak nekřehnou, nežloutnou, ani nijak výrazně nestárnou jako ostatní plasty.

Záruka
Polykarbonátové desky Marlon CS / Suntuf CS mají záruku 10 let na nerozbitnost běžným krupobitím (viz přesné znění záručních podmínek).
Polykarbonátové desky Marlon CS / Suntuf CS mají záruku 10 let, že nedojde k poklesu světelné propustnosti o více než 6% proti původní hodnotě (viz přesné znění záručních podmínek).

 
Novinky

Nabídka širokého sortimentu střešních krytin pro náročnou i levnou střechu.

Dále prodáváme střešní krytiny od dalších výrobců a dodavatelů. 

Kontakt

Mauler Alois, 783 84 Nová Hradečná 92

 mobil: 603 396 344  , pevná linka : 585 032 276

Prodejní doba: Po - So  nejlépe po tel. dohodě.

web: stresnikrytiny.olomoucko.com
e-mail: stresnikrytiny@olomoucko.com

IČ: 68359403, DIČ: CZ5409093800
Veden v RŽP u OŽU Uničov

 

CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies